Dr. C. Tuna

54435530_817486031940342_4367310363629191168_o

Körömvirág Olaj

Ideális termékcsalád a fokozottan száraz, irritált, kipirosodott, érzékeny bőrre minden korosztály számára. A körömvirág olajat regeneráló, gyulladáscsökkentő, enyhe antibakteriális és antioxidáns hatás jellemzi. A termékek hatékonynak bizonyultak ekcéma, extrém száraz bőrfelületek, striák és hegek kezelésénél.
aloe_vera

Aloe vera termékcsalád

Az Aloe verát tartalmazó készítmények leginkább normál bőrre, minden korosztály számára ajánlhatóak. A termékek a Nemzetközi Tudományos Aloe Tanács tanúsítványával rendelkeznek. Az Aloe vera „csoda növény” ismert széleskörű pozitív hatásairól. Hatékony segítség horzsolások, sebek, napégés, égési sérülések, csípések esetén. Hatékony fájdalom-és vérzéscsillapító, heg nélküli sebgyógyulást tesz lehetővé.
teafa

Teafa Olaj

Ideális termékcsalád a zsíros és vegyes bőrre minden korosztály számára. Az olaj hatékony antibakteriális és vírus ellenes hatással rendelkezik, így felveszi a harcot a herpesszel, aftával továbbá ideális gyulladt fogínyre, ekcémára, szemölcsökre, aranyérre, csípésekre, gombás eredetű fertőzésekre, felület fertőtlenítésre stb. A teafa olajat tartalmazó arc-és testápoló készítményeinkkel hatékonyan kezelhető a gyulladt, pattanásos bőr.
aktivszen_2

Aktív Szénes termékek

Ideális termékcsalád a mitesszeres bőrre minden korosztály számára. Az aktív szén rendkívüli adszorbeáló képességének köszönhetően mágnesként vonzza magához a bőr szennyeződéseit, ezáltal hatékony mélytisztítást tesz lehetővé.
White_correct

White+ Correct termékcsalád

A termékcsalád alga-és liliom kivonattal dúsított. Megoldást nyújt az egyenetlen bőrtónusra, pigmentfoltokra, pattanások után maradt hegekre, szeplőkre – ragyogóvá, egységes kinézetűvé varázsolja a bőrt. A termék hatóanyagai a pigment termelő sejtek pigment termelését gátolva érik el a kívánt világosító hatást.
age_reversist

Age Reversist termékcsalád

A termékcsalád vörösalgával, plankton-és laminaria alga kivonattal dúsított. A hatékony bőrfeszesítő, ránctalanító prémium arcápolási termékek használatát minden bőrtípus meghálálja. Hatóanyagai a bőr saját kollagén-, ceramid-, elasztin szintézisét aktiválják. Az arcőr hidratált, feszesebb, csökken a ráncok kialakulásának kockázata. Fordítsa vissza használatukkal az idő kerekét és fiatalodjon!
Pure_rose

Pure Rose termékcsalád

Klönleges, a természet adte ihletéssel kifejlesztett Farmsi Dr. C. Tuna "Tiszta Rózsa" termékcsalád a ragyogó, friss és sima bőrért. fedezze fel a Farmasi tapasztalatát és szakértelmét, hogy bőre friss legyen, valamint helyreállísa és újjáélessze annak vitalitását az olyan káros külső hatások után, mint a légszennyezettség,a smink vagy a káros napsugarak!

DR. C. Tuna Termékcsalád Útmutató - FARMASI

Lapozz bele a használati útmutatóba és ismerkedj meg a FARMASI termékekkel!


Ne felejts el regisztrálni az azonnali 23 % -os kedvezményért!