Dr. C. Tuna

DR. C. Tuna - Tudatos arc és bőrápolás

005-bg

Resurface termékcsalád

Bőrápoló rituálé az öregedés látható jelei, a finom vonalak és a ráncok ellen.

Probléma
Mire eléred a 35. születésnapodat, a tested kb. 15%-kal kevesebb kollagént termel, így a bőr érzékenyebbé válik az öregedés jeleire. A rugalmasság elvesztése a bőr megereszkedéséhez vezet, a ráncok egyre hangsúlyosabban jelennek meg. Ahogy telik az idő, a bőr felülete megváltozik, egyenletlen lesz a textúrája és hajlamosabb az elváltozásokra.

Megoldás
Állítsa le az öregedési folyamatot és újítsa meg a külsőjét korától függetlenül. Dr. C. Tuna új Resurface terméke, regenerálja és megvédi az öregedés nyilvánvaló jeleitől. Minden termék kifejezetten innovatív és komplex öregedésgátló összetevőkből áll, beleértve a retinolt, a C-vitamint, Chlorella Vulgaris kivonatot és a cikória levél kivonatot. Ez a 6 lépésből álló rutin helyreállítja a rugalmasságot és az öregedési folyamat legzavaróbb jeleit célozza meg. A Resurface különlegességét az mutatja, hogy segít megfordítani az öregedés jeleit. A fejlett tudomány vívmánya.
006-bg

Age Reversist termékcsalád

Ápolási rituálé finom vonalak és ráncok megelőzéséhez

Probléma
A fiatalos megjelenés alapja a kollagén és az elasztin rost a bőrben. A fi atal bőrben a kollagén és az elasztin termelése biztosítja az optimális szintet, a bőr nedvesség szintje megmarad és teltnek és simának tűnik. Idővel, ahogy öregszünk, lelassul a folyamat, a szerkezet gyengül és a bőr elveszíti rugalmasságát. Csökken a kollagén termelés, ami ráncokat okoz.

Megoldás
Az Age Reversist termékek stimulálják a kollagén szintézist, táplálják a bőrt és segítenek a nedvesség megkötésében. Növelik a sejtek megújulását, így a kollagén szerkezet újjáépül és a nedvesség egyensúlya, a bőr védőgátja megerősödik, valamint a ráncok és a vonalak megjelenése csökken.
007-bg

Lumi Radiance termékcsalád

A pigmentfoltok és az egyenetlen bőr ápolási rituáléja

Probléma
A bőr tónusa egyenetlen, hiper-pigmentációs, sötét foltokkal és hegekkel. Az olyan probléma, mint a bőr elszíneződése, többnyire a túlzott napsugárzással kapcsolatos. Az UV sugarak roncsolják az immunrendszert, a bőr anyagcseréjét, aminek következtében a bőr védekezésképpen növeli a melanintermelést. Ennek eredményeként a túlzott melanintermelés nem kívánt sötét foltokat és hiper-pigmentációt okoz.

Megoldás
Ez az innovatív termékcsalád a fehér homokliliomot használja a bőr ragyogása és az egyenletesség érdekében. Az algakivonat a melanin szintézisének csökkentésével működik, gátolja a sejtek közötti kölcsönhatást, csökkenti a melanin szintjét és ragyogó bőrt eredményez. Kiegészítésképpen széles spektrumú fényvédő krémeket, például Dr. C. Tuna Sun Napozó krémeket ajánlott használni a tökéletes védelem érdekében. A bőrt mind az UVA, mind az UVB sugárzás ellen védi, megakadályozza a bőr ismételt elszíneződését.
008-bg

Acne termékcsalád

A pattanásokra hajlamos bőr szakszerű gondozása

Probléma
Segít csökkenteni a pattanások kialakulását. Megtisztítja az eltömődött pórusokat a szennyeződésektől, szabályozza a faggyútermelést, tisztántartja és szabályozza a bőrt.

Megoldás
Ez a pattanások kialakulását csökkentő termékcsalád intenzív, mégis gyengéd összetevőkkel - köztük a szalicilsav, glikolsav és fűzfakéreg víz - segítenek a pattanásokkal járó irritáció, bőrpír csökkentése és kialakulása ellene.
009-bg

Aqua termékcsalád

Gondos ápolás a napi hidratáláshoz

Probléma
A külső környezeti hatásokra fakó, foltos bőrkép. A vízhiányos bőr megfelelő PH kiegyensúlyozott hidratálással kezelhető. Javítja a száraz, érdes, egyenetlen bőrfelületet, rugalmasít a lágy, ragyogó arcszín érdekében.

Megoldás
Kihasználva a víz erejét, ez az energizáló termékcsalád folyamatosan biztosítja a Hyaluronsav-komplex bejutását a bőrbe, hidratál, támogatja a bőr természetes nedvességzáró hatását. A nátrium-PCA visszaállítja a rugalmasságot, segítve a bőr megjelenését és felfrissítését. A CG tengervíz ellenáll a környezeti hatásoknak a bőr teljes védelme érdekében.
010-bg

Körömvirág termékcsalád

Rendszeres Ápolás Száraz És Érzékeny Bőrre

Probléma
A száraz, érzékeny bőr hidratálás és nedvesség hiánya miatt alakul ki. Az érzékeny bőrnek fokozott ápolásra és nedvességre van szüksége, hogy működni tudjon. Ha az érzékeny bőrt nem gondozzák megfelelően, akkor a bőrfelület megsérül és elveszíti a nedvességtartalmát, a bőr kiszárad, érzékeny, feszes és irritált lesz.

Megoldás
A Körömvirág hidratáló termékcsalád segít a megelőzésben, az érzékeny bőr károsodásának helyreállításában. A tápláló és hidratáló körömvirágolaj tulajdonságai, hogy mélyen hidratálják és ápolják a bőrt, miközben biztosítja a bőr puhaságát és simaságát.
011-bg

Teafa termékcsalád

Probléma
A túlzott faggyútermelés. A zsíros bőrt a faggyúmirigyekből származó faggyú túltermelés okozza. Sebum az az anyag, amely hidratálja és védi a bőrt, mely fontos az egészséges bőr fenntartása érdekében. A túl sok faggyú azonban zsíros bőrt eredményez, eltömíti a pórusokat és pattanások kialakulásához vezet.

Megoldás
A Dr. C. Tuna Teafa termékcsalád tökéletes az olajos és vegyes bőr megtisztításához, szabályozza és eltávolítja a felesleget faggyút. A teafaolaj támogatja a faggyú egyensúlyát és megnyugtatja a gyulladt pattanásokat, így a bőr felfrissül és tiszta lesz.
012-bg

Aktív szén termékcsalád

Rituálé a Mitesszerek Ellen

Probléma
Az eltömődött pórusok a faggyúfelesleg és az elhalt bőr következményei. A bőr védekező funkciója sérül, felborul a baktériumfl óra egyensúlya. A pórusok a bőr felületén lévő apró nyílások, amelyeken keresztül az izzadság távozik és a bőr lélegzik. Ha a pórusok eltömődnek vagy megnagyobbodnak, mitesszerek és pattanások alakulnak ki.

Megoldás
A Dr. C. Tuna aktív szén termékcsalád gyengéden tisztítja a pórusokat a bőr irritációja nélkül. Az aktív szén úgy viselkedik, mint egy mágnes, vonzza a pórusokat eltömő szennyeződéseket, mint pl. a méreganyagokat, a faggyút és az elhalt hámsejteket. Ez úgy működik, hogy ezeket a szennyeződéseket eltávolítja a bőr felszínéről, összehúzza a pórusokat és biztosítja a tiszta és egészséges arcszínt.

DR. C. Tuna Termékcsalád Útmutató - FARMASI

Lapozz bele a használati útmutatóba és ismerkedj meg a FARMASI termékekkel!


Ne felejts el regisztrálni az azonnali 23 % -os kedvezményért!