Mr. Wipes BioHOME

Mr. Wipes bio HOME biológiailag lebomló tisztító- és mosószerekAz összes összetevő környezetbarát és biológiailag lebomló. A termékek nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket és nem tesztelik őket állatokon. Koncentrált összetételűek és alacsony hőfokon is hatékonyak. Gyengédek a bőrhöz. Természetes olajokat, savakat tartalmaznak. Nem tartalmaznak parabént, klórt, foszfátokat, káros savakat, színezéket, formaldehidet, GMO-t. A termékpaletta része: zsír-és szennyeződéseltávolító, vízkőoldó koncentrátum, koncentrált mosogatógép gél, fényező folyadék mosogatógépbe, kézi mosogatószer, többcélú tisztítókoncentrátum, WC tisztító, fémtisztító, padlótisztító, koncentrátum parkettára, fa-és laminált padlóra, koncentrált folyékony mosószer fehér ruhákra illetve sötét és színes ruhákra, koncentrált öblítő, folteltávolító, csodaszivacs, tisztító törlőkendő.Regisztrálj és azonnali 23% -os kedveményben részesülsz!

Kérem a kedvezményt! Regisztrálok!

9000417_400

Mr. Wipes Oxi Clean 1000g

A MR. WIPES OXI CLEAN egy nagy teljesítményű megoldás, amely eltávolítja a textilekről a foltokat. Az intenzív szennyeződést, mint például a gyümölcslé, a kávé, a fűfoltok, könnyen eltávolíthatja az új Mr. Wipes Oxi Clean termékkel.
padlo

Mr. Wipes padlótisztító

A tisztítószer úgy lett kialakítva, hogy a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítsa a piszkos felületekről. Higiéniai tisztaságot nyújt és hosszan tartó finom illatot hagy maga után. Használata: Oldjon fel 50 ml-t 5 L vízben. Mossa meg a felületet és hagyja megszáradni. Nem szükséges kiöblíteni. Összetétel: < 5 % Anionic Surfactant, < 5 % Nonionic Surfactant, Glycerin and Fragrance.
fém

Mr. Wipes fémtisztító

Hatásosan eltávolítja az odaégett szennyeződéseket, rozsdát, oxidnyomokat az edényekről, serpenyőkről és egyéb acél és réz konyhai eszközökről. Alkalmas réz, sárgaréz, rozsdamentes acél és nem lakkozott és nem fénylő eszközökre is. Használata: Áztasson bele egy szivacsot vagy rongyot és finoman kezdje el dörzsölni a felületet. Öblítse le langyon vízzel, szárítsa és fényesítse ki egy kendővel. Ne alkalmazza lakkozott felületen. Összetétel: Aqua, Sodium Cyclamate, Boric Acid, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Citric acid, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.
zsiroldo

Mr. Wipes Zsír-és szennyeződés eltávolító

A tisztítószer azonnal reagál a konyhai szennyeződésekre és leülepedett piszkokra különböző felületeken is. Ajánlott felületek: *konyhaszekrények, szekrények, rozsdamentes acél, csempe, kerámiás felületek. *digesztor, cső, melegítő, olajsütő. *csepegtető és ételmaradékok, égetett edények. Használata: Fújja a tisztítószer 2-3 alkalommal 20 cm távolságból a felületre és hagyja hatni legalább 2-3 percig, majd vizes szivaccsal mossa le. Tartós foltok esetén emelje 4-5 percre a hatóidőt és kaparja fel a felszínt egy nedves szivaccsal. Összetétel: < 5% Anionic Surfactant, < 5% Nonionic Surfactant, < 5% Limonene and Parfume.
vizko

Mr. Wipes Vízkőoldó koncentrátum

A tisztítószer új összetevői egyszerűen távolítják el a felgyülemlett rozsda, mészkő vagy szennyeződés lerakódásait. Felülettisztítást már megerőltetés nélkül is elvégezheti. Nem hagy foltnyomokat és könnyedén leöblíthető. Munka közben viseljen gumikesztyűt. A nagyon szennyezett felületeken tömény használat ajánlott. Használata: Kevésbé szennyezett felületeken oldjon fel 50-100 g tisztítószert 1 L vízben, áztassa be és várjon a reakció bekövetkezésére, majd öblítse le. A mosdók, WC kagylók és kádak tisztán tartásához oldjon fel 100 g tisztítószert 1 L vízben és vigye fel közvetlen a foltokra, majd 1-2 perc után öblítse le. Szükség szerint, kisebb mennyiséggel megismételheti a folyamatot. Összetétel: Nitric Acid (Cas No 7697-37- 2) 18% ± 2, Deionized Water, Acid Inhibitor.
konc_parketta

Mr. Wipes Koncentrátum parkettára, fa és laminált padlóra

A koncentrátum parkettára, fa és laminált padlóra ideális, bármilyen fa felülethez (pl. ajtó, szék, ablak, szekrény stb.) Meghosszabbítja a fa anyagok élettartamát. Mennyiség: 1000ml
folttisztito

Mr. Wipes Folteltávolító 500 ML - new 2020

A folttisztítót úgy tervezték, hogy eltávolítsa a legnehezebb szennyeződést is, mint például a fű, a smink, az olaj, a gyümölcslé, a tea és a kávé foltot. A ruhák gallérjainak szennyeződéseit is megtisztítja. Összetétele nem károsítja a szövetek színeit és szálát. Alkalmas kézi- és gépi mosáshoz is. Használata: Öntsön kellő mennyiséget a nedves foltra és várjon 2-3 percet. Ezután mossa ki kézközt vagy mosógépben. Mindig a ruhadarab belsején próbálja ki, hogy elkerülje a kifakulás veszélyét. A régebbi foltok esetén többször alkalmazza. Összetétel: 5-15 % Nonionic Surfactant, < 5 % Anionic Surfactant, Fragrance, Borax, Soda.
wc_tiszt

Mr. Wipes Ultra WC Tisztító

Az új koncentráltabb összetétel eltávolítja a régi, erősen mészköves foltokat, rozsdát és szennyeződéseket a WC-kagylóban. Egyedi applikátora lehetővé teszi az egyszerű tisztítást a perem alatt is. Könnyen leöblíthető. Nem hagy foltokat vagy karcolásokat. Frissességet, tiszta kellemes illatot hagy maga után. Védőréteget képez a kagyló felülete felett. Használata:Tartsa meg a nyitott flakont az WC-csésze pereme alatt. Egyenletesen oszlassa szét a csésze körül és hagyja hatni pár percre. Tisztítsa meg a WC a kefe segítségével. Ne használja mosdó, kád vagy krómozott felületeken Összetétel: 5-15% Nonionic and cationic surfactants, 5-15% of inorganic acid and fragance.
tobbcelu

Mr. Wipes Többcélú tisztító koncentrátum - 500 ML

Az új összetétel engedélyezett az Ecocert által. Alkalmazza székek, szőnyeg, konyha, márvány, csempe, fürdőszobai, mosdók, WC, alumínium, műanyag és acél felületeken. Hosszantartó kellemes illatot biztosít. Alkalmas asztalokra és mosáshoz is. Használata: Oldjon fel 25 ml-t 5 L vízben. Összetétel: 5-15% Anionic Surfactant, 5-15% Nonionic Surfactant. In addition; Borax, Soda, Parfume, Preservative (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone), Coconut Oil, Palm Oil, and Ion Holder.
mosogato_folyadek

Mr. Wipes Fényező folyadék mosogatógépbe

Védi az edényeket a karcolásoktól és foltoktól, extra fényt biztosít. Gyorsítja a száradást. Bármely típusú mosogatógépbe alkalmas. Almaecettel dúsított. A legjobb eredmény elérése érdekében alkalmazza a koncentrált mosogatógép géllel együtt. 0% Foszfát-SLS-SLES-Parabén-Színezék-Formaldehid-Klór-Glutén
mosogatogep_gel

Mr. Wipes Fényező folyadék mosogatógépbe

Gyorsan oldódó összetétel alaposan tisztít Feloldja a lerakódott zsírt, tökéletesen megtisztítja az edényt a szennyeződésektől Természetbarát összetétele nem roncsolja az ön mosogatógépet és nem hagy vízkő foltokat. Koncentrált összetételének köszönhetően edényei csillogóan tiszták lesznek. 0% Foszfát-SLS-SLES-Parabén-Színezék-Formaldehid-Klór-parfüm
mososzer

Mr. Wipes Koncentrált folyékony mosószer sötét és színes ruhákra

Folyékony mosószer a színes ruhákra. Az összetétel megakadályozza, hogy a sötét és fekete színek kifakuljanak és segít nekik hosszabb ideig megőrizni élénkségüket. Hihetetlen tisztítóhatást biztosít egy mosás során. Alacsony hőfokon is jól oldódik és nem hagy nyomot. Használata: Gépi mosás: Alkalmazza 15 – 30 oC mosási víz hőmérsékleten. Kézi mosás: Oldjon fel 10ml -t 5 L vízben. Összetétel: 5-15 % Anionic Surfactant, 5-15 % Nonionic Surfactant, Sugar Tensid, Coconut Oil, Fragrance, Enzyme, Borax, Soda.

Szeretnél további terméket megtekinteni?

Regisztrálj a 23% -os kedvezményért és válogass a több mint 2000 termék közül!